Първоначално публикувано от nightroller
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво ми причиниха дупките в София
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщениеПълен ужас е в момента. В последните 4-5 месеца хвърлих 2 гуми и 1 джанта, хем внимавам много. Но въртят ли се повечко километри тези неща са неизбежни по нашите пътища. Или ще е тъмно или ще кара човек в колона или секунда невнимание. Преди няколко месеца и баща ми изгоря с 2 Goodyear UltraGrip 17-ки на околовръстното в София. Бяха на няма 1000 км, сърцето ме заболя направо. добре че каското ги поема тези неща.
Аз за 11 месеца от както имам колата съм близо 2100 лв. (включвайки вчерашните 150 лв). То не бяха нови гуми, то не бяха втора употреба, то не беше лепене на джанти (само една от четирите ми е без заварка), то не бе изправяне, то не бе "рън флет", то не бяха Носачи (горни, долни предни), то не беше реглажи след това .....
Коминг суун пикчър на 12-тина сантиметров страничен процеп на рън флет гума (Дънлоп) от вчера.
Дотук с Алфата
Чудя се дали ще ми стигне мястото за писане ако трябва да ви разкажа за последните 4-тири годинки с Дедрата.......
Данък ли ?
П.С Извинявам се за патоса в началото, не е нищо лично.
Поздрави.AR 166/159 - 2.4 jtd/m
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеМожеш да я оправиш без проблеми. Ако те интересува ще потърся визитката на човека, в София е.
ама то няма цяло парче от борда...?
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеда ако може.
ама то няма цяло парче от борда...?166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеАко не става по друг начин ще ти заварят вътрешна половина от друга джанта. Адреса е ул. "Миле Попйорданов" 24, тел. 0888 356 741. Дано това да са актуални данни, че съм ползвал услугите преди доста време, но останах много доволен. Дано стане
пък ще видим
Comment
-
аз веднъж имах такъв проблем - извиках си застрахователите на оглед на мястото. те ми пратиха пътна помощ, платихами 90 % от стойността на гумите и изправянето на джантите на 100 % / при мене джантите за щастие бяха цели /
Така че съветвам всеки да се обръща към застраховател в такива случай. Застрахователите плащат и после си съдят общината, където се е случило нещастието. Ако всички го правят това, общините ще се сетят, като почнат отвсякъде да ги съдят ....
УспехАлфа Ромео 166 2.4JTD 2001
Comment
-
И аз се включвам към свидетелите за пострадали коли. Пътувайки от Нови Искър до Младост се натъкнах точно на три произшествия. Първото на въпросният мост - спукана гума, второто на моста на Казичене - поради липсата на маркировка, осветление и каквото и да било, един камион беше връхлетял върху мантинелата и третото на моста над Цариградско - спукана гума.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщениеКолега, мисля че мога да ти оправя джантата, но трябва да я погледна все пак
Comment
Comment